Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GCOENERGY CLUB Golden Gunners
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Anyamkegh met een snelle inworp. Klungelig pakt Akpoborie de bal. Etafia rent richting de bal. Etafia schiet op doel. Obafemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCOENERGY CLUB - Golden Gunners 1:0

11e minuut.
Brown rent richting de bal. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown is nu in balbezit. Etafia rent richting de bal. Etafia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba met een sublieme pass. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Temile verovert de bal door een tackle van achteren. Temile probeert naar een medespeler te passen. Okocha rent richting de bal. Asechemie verovert de bal door een tackle van achteren. Asechemie haalt uit met een fantastische trap. Chukwunyere bokst de bal weg.

26e minuut.
Akpoborie is nu in balbezit. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Okocha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Datoru met een snelle inworp. Dozie rent richting de bal. Dozie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aiyenugba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Anyamkegh de bal onder controle te krijgen. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia draait met de bal, schiet en ... Obafemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ogbeche kopt de bal weg. Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade geeft een lange en hoge pass. Etafia probeert de bal met de borst te controleren. Etafia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCOENERGY CLUB 40%, Golden Gunners 60%.
GCOENERGY CLUB - Golden Gunners 1:0

53e minuut.
Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike maakt een afschuwelijke overtreding. Dozie roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dozie kan niet meer verder spelen. Emenalo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ijoh geeft een lange en hoge pass. Datoru heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Okocha ... Strafschop! Okocha krijgt een gele kaart. Datoru raakt geblesseerd tijdens het duel. Emenalo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brown raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Igbinadolor komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ikebuahu passt de bal zonder na te denken. Anosike met een sublieme pass. Akpoborie is nu in balbezit. Igbinadolor onderschept slim de pass. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GCOENERGY CLUB - Golden Gunners 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCOENERGY CLUB 56%, Golden Gunners 44%.
GCOENERGY CLUB - Golden Gunners 2:0