Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOUNT FC GCOENERGY CLUB
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Agunbiade trapt de bal weg. Salahudeen kopt de bal weg. Kelechi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Anosike rent richting de bal. Kelechi onderschept slim de pass. Kelechi passt de bal met de wreef. Agoye is nu in balbezit. Agoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOUNT FC 61%, GCOENERGY CLUB 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOUNT FC - GCOENERGY CLUB 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uche met de inworp. Aliyu rent richting de bal. Aliyu geeft de bal voor. Wahab kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ogbeche is nu in balbezit. Mecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mecha geeft de bal voor. Kelechi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Ogbeche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agoye onderschept slim de pass. Agoye met een sublieme pass. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOUNT FC - GCOENERGY CLUB 1:0

81e minuut.
Agoye met een sublieme pass. Ikebuahu rent richting de bal. Mecha onderschept slim de pass. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BOUNT FC - GCOENERGY CLUB 2:0

83e minuut.
Etafia rent richting de bal. Etafia passt de bal zonder na te denken. Wahab rent richting de bal. Brown onderschept slim de pass. Brown draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOUNT FC 51%, GCOENERGY CLUB 49%.
BOUNT FC - GCOENERGY CLUB 2:0