Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
williams fc femo fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ijoh geeft een hoge lob. Baita is nu in balbezit. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap. Kondaponi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Obafemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okemiri is nu in balbezit. Okemiri speelt de bal door. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Nwanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Utaka rent richting de bal. Baita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utaka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu draait met de bal, schiet en ... Okolosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
williams fc - femo fc 1:0

35e minuut.
Amokachi is nu in balbezit. Inworp. Amokachi met de inworp. Okemiri rent richting de bal. Okemiri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: williams fc 35%, femo fc 65%.
williams fc - femo fc 1:0

46e minuut.
Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Ijeh rent richting de bal. Ijeh geeft de bal voor. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Obafemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aghahowa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Baita is nu in balbezit. Aghahowa verovert de bal door een tackle van achteren. Aghahowa speelt de bal door. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Okolosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Udi is nu in balbezit. Udi passt de bal zonder na te denken. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ekhosuehi geeft een hoge lob. Ovie heeft problemen om de bal te vangen. Ohenhen rent richting de bal. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ijeh geeft een hoge lob. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan passt de bal met de wreef. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Okemiri rent richting de bal. Okemiri probeert naar een medespeler te passen. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Utaka speelt de bal door. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa passt de bal in één keer door. Nwanu rent richting de bal. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: williams fc 26%, femo fc 74%.
williams fc - femo fc 1:0