Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaBara FC Jhnsin FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Ebiede geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obisesan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melkam rent richting de bal. Melkam draait met de bal, schiet en ... Ozuah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obisesan zal de hoekschop nemen. Agbonavbare springt en kopt de bal. Melkam springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Agbonavbare passt de bal in één keer door. Obiekwu rent richting de bal. Melkam is nu in balbezit. Melkam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DaBara FC - Jhnsin FC 1:0

28e minuut.
Melkam kopt de bal weg. Daar is Teberen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DaBara FC - Jhnsin FC 2:0

32e minuut.
Melkam rent richting de bal. Egbo verovert de bal door een tackle van achteren. Egbo passt de bal zonder na te denken. Ijeh rent richting de bal. Ijeh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade geeft de bal voor. Melkam kopt de bal weg. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaBara FC 51%, Jhnsin FC 49%.
DaBara FC - Jhnsin FC 2:0

55e minuut.
Eboh geeft de bal voor. Inworp. Ayorinde met de inworp. Melkam rent richting de bal. Melkam geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
DaBara FC - Jhnsin FC 3:0

77e minuut.
Otegheri rent richting de bal. Rufai onderschept slim de pass. Rufai met een sublieme pass. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen passt de bal met de wreef. Eboh rent richting de bal. Obiekwu rent richting de bal. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Agbonavbare speelt de bal door. Obiekwu rent richting de bal. Teberen maakt een afschuwelijke overtreding. Teberen krijgt een gele kaart. Obiekwu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Obiekwu kan niet meer verder spelen. Udi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaBara FC 46%, Jhnsin FC 54%.
DaBara FC - Jhnsin FC 3:0