Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpooFC Golden Gunners
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Akpoborie onderschept slim de pass. Akpoborie passt de bal met de wreef. Asechemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpooFC - Golden Gunners 0:1

16e minuut.
Agu geeft een hoge lob. Inworp. Okosieme met een snelle inworp. Akwuegbu rent richting de bal. Akwuegbu schiet op doel. Obafemi bokst de bal weg.

21e minuut.
Ofodile geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ijoh met een snelle inworp. Emenalo is nu in balbezit. Emenalo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Anyamkegh de bal. Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu rent richting de bal. Akanji onderschept slim de pass. Akanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LiverpooFC - Golden Gunners 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpooFC 64%, Golden Gunners 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpooFC - Golden Gunners 1:1

56e minuut.
Akanji rent richting de bal. Akpoborie onderschept slim de pass. Akwuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ogunsoto onderschept slim de pass. Ogunsoto geeft de bal voor. Daar is Ikedia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akanji rent richting de bal. Akanji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ofodile geeft een lange en hoge pass. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins geeft een hoge lob. Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obafemi speelt de bal door. Emenalo kopt de bal weg. Okoronkwo rent richting de bal. Ijoh onderschept slim de pass. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpooFC 52%, Golden Gunners 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpooFC - Golden Gunners 1:1