Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
femo fc BOUNT FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ijoh is nu in balbezit. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ijoh. Ijoh krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Baita geeft een lange en hoge pass. Okeke kopt de bal weg. Ohenhen is nu in balbezit. Ijoh is nu in balbezit. Ijoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Abbey is nu in balbezit. Abbey geeft een hoge lob. Ekhosuehi speelt de bal door. Ohenhen heeft problemen om de bal te vangen. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
femo fc - BOUNT FC 1:0

22e minuut.
Ekhosuehi speelt de bal door. Daar is Isibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isibor passt de bal zonder na te denken. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: femo fc 61%, BOUNT FC 39%.
femo fc - BOUNT FC 1:0

61e minuut.
Mecha speelt de bal door. Ude is nu in balbezit. Ude passt de bal in één keer door. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi passt de bal zonder na te denken. Ohenhen is nu in balbezit. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Salahudeen met een sublieme pass. Ijeh rent richting de bal. Ude schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ude moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ude schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ijeh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ijeh kan niet meer verder spelen. Ezeji komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Andre rent richting de bal. Andre geeft een hoge lob. Famewo is nu in balbezit. Kelechi onderschept slim de pass. Kelechi schiet op doel. Okolosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: femo fc 63%, BOUNT FC 37%.
femo fc - BOUNT FC 1:0