Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOUNT FC femo fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Okolosi trapt de bal weg van het doel. Ijoh kopt de bal weg. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen kan de bal niet met de borst controleren. Ohenhen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOUNT FC - femo fc 0:1

14e minuut.
Kelechi met een sublieme pass. Agoye heeft problemen om de bal te vangen. Ohenhen verovert de bal door een tackle van achteren. Ohenhen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Udi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye passt de bal zonder na te denken. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kelechi kopt de bal weg. Agoye rent richting de bal. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye verovert de bal door een tackle van achteren. Agoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOUNT FC - femo fc 1:1

24e minuut.
Offor passt de bal in één keer door. Udi is nu in balbezit. Udi passt de bal in één keer door. Daar is Ekhosuehi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekhosuehi passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Agoye probeert naar een medespeler te passen. Baita is nu in balbezit. Kelechi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelechi krijgt een gele kaart. Baita roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baita kan niet meer verder spelen. Ezeugo komt het veld opgelopen. Ijeh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wahab kopt de bal weg. Isibor is nu in balbezit. Ijoh verovert de bal door een tackle van achteren. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Udi speelt de bal door. Offor is nu in balbezit. Ijoh speelt de bal door. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh onderschept slim de pass. Ijoh passt de bal in één keer door. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOUNT FC - femo fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOUNT FC 57%, femo fc 43%.
BOUNT FC - femo fc 1:2

61e minuut.
Ekhosuehi passt de bal zonder na te denken. Ijoh is nu in balbezit. Ugbade maakt een afschuwelijke overtreding. Ugbade krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOUNT FC 58%, femo fc 42%.
BOUNT FC - femo fc 1:2