Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
williams fc GCOENERGY CLUB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Ijeh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiyenugba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Etafia rent richting de bal. Etafia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Temile heeft problemen om de bal te vangen. Utaka kopt de bal weg. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri rent richting de bal. Okemiri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: williams fc 47%, GCOENERGY CLUB 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
williams fc - GCOENERGY CLUB 0:0

48e minuut.
Temile met de inworp. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike probeert naar een medespeler te passen. Etafia rent richting de bal. Etafia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
williams fc - GCOENERGY CLUB 0:1

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aliyu neemt de hoekschop. Daar is Ogbodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etafia rent richting de bal. Etafia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha passt de bal in één keer door. Daar is Agunbiade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Anosike rent richting de bal. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu geeft een hoge lob. Obisesan rent richting de bal. Obisesan geeft een hoge lob. Chukwunyere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Obafemi is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown probeert naar een medespeler te passen. Etafia is nu in balbezit. Etafia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
williams fc - GCOENERGY CLUB 0:2

75e minuut.
Ovie geeft de bal voor. Daar is Nwanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ikebuahu zijn tegenspeler op de grond. Nwanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: williams fc 61%, GCOENERGY CLUB 39%.
williams fc - GCOENERGY CLUB 0:2