Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpooFC Jhnsin FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Agunbiade verovert de bal door een tackle van achteren. Agunbiade geeft een lange en hoge pass. Daar is Okoronkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpooFC - Jhnsin FC 0:1

21e minuut.
Agu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yekini komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Inworp. Okon met een snelle inworp. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu draait met de bal, schiet en ... Ozuah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LiverpooFC - Jhnsin FC 1:1

27e minuut.
Teberen rent richting de bal. Teberen geeft een lange en hoge pass. Tawose kopt de bal weg. Ijeh is nu in balbezit. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Choji kopt de bal weg. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rufai krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Akanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teberen rent richting de bal. Akwuegbu onderschept slim de pass. Akanji is nu in balbezit. Akanji draait met de bal, schiet en ... Ozuah bokst de bal weg.

43e minuut.
Teberen geeft de bal voor. Inworp. Okon met een snelle inworp. Akwuegbu rent richting de bal. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpooFC 59%, Jhnsin FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpooFC - Jhnsin FC 1:1

57e minuut.
Inworp. Agunbiade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yekini is nu in balbezit. Yekini geeft een hoge lob. Okoronkwo kopt de bal weg. Osondu bokst de bal weg.

59e minuut.
Akanji rent richting de bal. Egbo onderschept slim de pass. Egbo probeert naar een medespeler te passen. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Okereke passt de bal zonder na te denken. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Choji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ofodile heeft problemen om de bal te vangen. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji geeft een hoge lob. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu draait met de bal, schiet en ... Ozuah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpooFC - Jhnsin FC 2:1

82e minuut.
Akwuegbu geeft een lange en hoge pass. Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji verovert de bal door een tackle van achteren. Akanji draait met de bal, schiet en ... Ozuah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpooFC - Jhnsin FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpooFC 49%, Jhnsin FC 51%.
LiverpooFC - Jhnsin FC 3:1