Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jhnsin FC BOUNT FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 13.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Mecha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Egbo de bal. Agoye rent richting de bal. Agoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - BOUNT FC 0:1

20e minuut.
Agunbiade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo geeft een lange en hoge pass. Ijeh rent richting de bal. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jhnsin FC - BOUNT FC 1:1

24e minuut.
Okereke is nu in balbezit. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Andre naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ijeh raakt geblesseerd tijdens het duel. Teberen komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ijeh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okereke zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Obiekwu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - BOUNT FC 2:1

38e minuut.
Teberen geeft een hoge lob. Inworp. Mecha met een snelle inworp. Klungelig pakt Agoye de bal. Agoye haalt uit met een fantastische trap. Ozuah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keshi rent richting de bal. Kelechi verovert de bal door een tackle van achteren. Kelechi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Offor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wahab heeft problemen om de bal te vangen. Ijeh rent richting de bal. Ijeh draait met de bal, schiet en ... Obiekwu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - BOUNT FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhnsin FC 40%, BOUNT FC 60%.
Jhnsin FC - BOUNT FC 3:1

64e minuut.
Kelechi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ifejiagwa de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ude geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keshi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - BOUNT FC 3:2

67e minuut.
Mecha rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okereke rent richting de bal. Okereke geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Salahudeen de bal. Okereke rent richting de bal. Ijeh rent richting de bal. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ude raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Igweokolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhnsin FC 46%, BOUNT FC 54%.
Jhnsin FC - BOUNT FC 3:2