Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Gunners williams fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Okemiri rent richting de bal. Okemiri passt de bal zonder na te denken. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu schiet op doel. Martins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - williams fc 0:1

32e minuut.
Dozie rent richting de bal. Dozie passt de bal in één keer door. Ijeh is nu in balbezit. Asechemie is nu in balbezit. Asechemie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Gunners - williams fc 1:1

36e minuut.
Utaka probeert naar een medespeler te passen. Okemiri speelt de bal door. Nwanu rent richting de bal. Nwanu schiet op doel. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - williams fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Gunners 53%, williams fc 47%.
Golden Gunners - williams fc 1:2

59e minuut.
Akpoborie passt de bal in één keer door. Nwanu is nu in balbezit. Ikedia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ikedia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Zeigbo probeert naar een medespeler te passen. Martins is nu in balbezit. Obisesan speelt de bal door. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - williams fc 1:3

74e minuut.
Amokachi probeert naar een medespeler te passen. Okemiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri probeert naar een medespeler te passen. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - williams fc 1:4

79e minuut.
Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi geeft de bal voor. Dozie kopt de bal weg. Asechemie is nu in balbezit. Asechemie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - williams fc 2:4

85e minuut.
Ijeh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obafemi rent richting de bal. Obafemi passt de bal in één keer door. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Gunners 54%, williams fc 46%.
Golden Gunners - williams fc 2:4