Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
femo fc LiverpooFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Abbey geeft een hoge lob. Ekhosuehi rent richting de bal. Ekhosuehi speelt de bal door. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ofodile heeft problemen om de bal te vangen. Odegbami onderschept slim de pass. Odegbami passt de bal in één keer door. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen draait met de bal, schiet en ... Osondu bokst de bal weg.

30e minuut.
Ijoh passt de bal in één keer door. Ehiorobo rent richting de bal. Ijoh onderschept slim de pass. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
femo fc - LiverpooFC 1:0

33e minuut.
Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baita is nu in balbezit. Baita passt de bal met de wreef. Akwuegbu rent richting de bal. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: femo fc 53%, LiverpooFC 47%.
femo fc - LiverpooFC 1:0

56e minuut.
Okoronkwo met een sublieme pass. Abbey is nu in balbezit. Abbey speelt de bal door. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi geeft een lange en hoge pass. Osondu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile is nu in balbezit. Ijoh onderschept slim de pass. Ijoh passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tawose passt de bal zonder na te denken. Musa geeft een hoge lob. Ekhosuehi kopt de bal weg. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
femo fc - LiverpooFC 2:0

76e minuut.
Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen passt de bal in één keer door. Musa is nu in balbezit. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Osondu speelt de bal door. Akwuegbu kopt de bal weg. Musa met een sublieme pass. Ekhosuehi rent richting de bal. Ekhosuehi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: femo fc 51%, LiverpooFC 49%.
femo fc - LiverpooFC 2:0