Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Gunners BOUNT FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 13.7
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Anyamkegh is nu in balbezit. Anyamkegh geeft de bal voor. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie verovert de bal door een tackle van achteren. Asechemie schiet op doel. Obiekwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh geeft een hoge lob. Ude probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Anyamkegh geeft de bal voor. Mecha kopt de bal weg. Ikedia heeft problemen om de bal te vangen. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Agoye passt de bal in één keer door. Asechemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie is nu in balbezit. Asechemie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Akpoborie onderschept slim de pass. Agoye is nu in balbezit. Agoye met een sublieme pass. Kelechi rent richting de bal. Kelechi draait met de bal, schiet en ... Obafemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Gunners 42%, BOUNT FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Gunners - BOUNT FC 0:0

48e minuut.
Asechemie is nu in balbezit. Asechemie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wahab de bal onder controle te krijgen. Asechemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie schiet op doel. Obiekwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kelechi onderschept slim de pass. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi draait met de bal, schiet en ... Adiele probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Gunners 49%, BOUNT FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Gunners - BOUNT FC 0:0