Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOUNT FC Golden Gunners
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Anyamkegh is nu in balbezit. Akpoborie is nu in balbezit. Kelechi onderschept slim de pass. Kelechi haalt uit met een fantastische trap. Martins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOUNT FC - Golden Gunners 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obiekwu trapt de bal weg. Agoye kopt de bal weg. Ude is nu in balbezit. Ude draait met de bal, schiet en ... Martins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOUNT FC 49%, Golden Gunners 51%.
BOUNT FC - Golden Gunners 1:0

61e minuut.
Asechemie verovert de bal door een tackle van achteren. Wahab geeft een lange en hoge pass. Adiele met een sublieme pass. Datoru is nu in balbezit. Datoru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Anyamkegh geeft de bal voor. Asechemie is nu in balbezit. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie verovert de bal door een tackle van achteren. Asechemie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOUNT FC - Golden Gunners 1:1

82e minuut.
Zeigbo probeert naar een medespeler te passen. Offor rent richting de bal. Met opzet legt Datoru zijn tegenspeler op de grond. Datoru krijgt een gele kaart. Offor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Offor kan niet meer verder spelen. Asechemie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOUNT FC 55%, Golden Gunners 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOUNT FC - Golden Gunners 1:1