Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jhnsin FC williams fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Dombraye passt de bal in één keer door. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi begaat een overtreding. Keshi krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke verovert de bal door een tackle van achteren. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - williams fc 1:0

16e minuut.
Teberen probeert naar een medespeler te passen. Ebiede is nu in balbezit. Amokachi speelt de bal door. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Teberen rent richting de bal. Nwanu onderschept slim de pass. Okemiri rent richting de bal. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Okemiri is nu in balbezit. Okemiri passt de bal in één keer door. Keshi geeft de bal voor. Klungelig pakt Nwanu de bal. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Teberen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amokachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okemiri geeft een hoge lob. Nwanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ebiede is nu in balbezit. Amokachi rent richting de bal. Amokachi speelt de bal door. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jhnsin FC - williams fc 1:1

45e minuut.
Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu rent richting de bal. Obisesan begaat een overtreding. Agu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhnsin FC 51%, williams fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jhnsin FC - williams fc 1:1

47e minuut.
Utaka rent richting de bal. Okereke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utaka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nwanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Okereke speelt de bal door. Okemiri rent richting de bal. Okemiri passt de bal met de wreef. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dombraye speelt de bal door. Utaka is nu in balbezit. Teberen maakt een afschuwelijke overtreding. Teberen krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amokachi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utaka met een snel genomen vrije trap. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Egbo de bal onder controle te krijgen. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Osueke trapt de bal weg. Utaka kopt de bal weg. Daar is Egbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okemiri rent richting de bal. Okemiri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - williams fc 1:2

89e minuut.
Okemiri kopt de bal weg. Klungelig pakt Okereke de bal. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke onderschept slim de pass. Okereke geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jhnsin FC - williams fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhnsin FC 47%, williams fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jhnsin FC - williams fc 2:2