Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
femo fc DaBara FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ekhosuehi geeft een hoge lob. Olufemi probeert de bal aan de voet te houden. Andre kopt de bal weg. Ijoh is nu in balbezit. Ijoh draait met de bal, schiet en ... Ezoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Agbonavbare passt de bal zonder na te denken. Ijoh rent richting de bal. Ijoh probeert naar een medespeler te passen. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Abbey passt de bal in één keer door. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agbim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: femo fc 47%, DaBara FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
femo fc - DaBara FC 0:0

61e minuut.
Ezoba trapt de bal weg van het doel. Abbey rent richting de bal. Melkam begaat een overtreding. Melkam krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Otegheri probeert de bal aan de voet te houden. Odegbami rent richting de bal. Agbim begaat een overtreding. Agbim krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Odegbami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odegbami zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andre heeft problemen om de bal te vangen. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
femo fc - DaBara FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: femo fc 55%, DaBara FC 45%.
femo fc - DaBara FC 1:0