Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaBara FC femo fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Agbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen passt de bal zonder na te denken. Ijoh rent richting de bal. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DaBara FC - femo fc 0:1

10e minuut.
Ohenhen rent richting de bal. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh schiet op doel. Ezoba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DaBara FC - femo fc 0:2

13e minuut.
Abbey verovert de bal door een tackle van achteren. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Baita de bal. Babayaro verovert de bal door een tackle van achteren. Babayaro passt de bal in één keer door. Udi is nu in balbezit. Udi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi rent richting de bal. Udi probeert naar een medespeler te passen. Obiekwu is nu in balbezit. Obiekwu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Otegheri geeft een hoge lob. Enyinnaya is nu in balbezit. Udi onderschept slim de pass. Udi schiet op doel. Okolosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DaBara FC - femo fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaBara FC 41%, femo fc 59%.
DaBara FC - femo fc 1:2

46e minuut.
Ohenhen passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ayorinde met de inworp. Babayaro is nu in balbezit. Babayaro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Baita verovert de bal door een tackle van achteren. Babayaro onderschept slim de pass. Babayaro passt de bal in één keer door. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu draait met de bal, schiet en ... Okolosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh onderschept slim de pass. Ijoh passt de bal zonder na te denken. Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbey geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
DaBara FC - femo fc 1:3

72e minuut.
Udi met een sublieme pass. Ekhosuehi probeert naar een medespeler te passen. Andre speelt de bal door. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ekhosuehi speelt de bal door. Ohenhen is nu in balbezit. Ijoh is nu in balbezit. Ijoh draait met de bal, schiet en ... Ohenhen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaBara FC 52%, femo fc 48%.
DaBara FC - femo fc 1:3