Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincenza.fc Def jam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Eguavoen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eliakwu. Eguavoen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eguavoen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu probeert naar een medespeler te passen. Okolosi rent richting de bal. Okolosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Aliyu is nu in balbezit. Aliyu probeert naar een medespeler te passen. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ... Olasupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - Def jam 0:1

40e minuut.
Eguavoen is nu in balbezit. Ozuah onderschept slim de pass. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi schiet op doel. Dosu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vincenza.fc - Def jam 1:1

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekeh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aliyu rent richting de bal. Aliyu geeft de bal voor. Olasupo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - Def jam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 50%, Def jam 50%.
Vincenza.fc - Def jam 1:2

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Yobo de bal onder controle te krijgen. Akabuogu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ikedia. Ikedia krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Olasupo trapt de bal weg van het doel. Ozuah is nu in balbezit. Sule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sule krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Offor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ogungbure met een snelle inworp. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 46%, Def jam 54%.
Vincenza.fc - Def jam 1:2