Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
young boyz Dejisco
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Tawose met een snelle inworp. Kondaponi is nu in balbezit. Okoye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okoye krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade geeft de bal voor. Amunike probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Aliyu rent richting de bal. Oghene onderschept slim de pass. Oghene met een sublieme pass. Ihebulu rent richting de bal. Ihebulu schiet op doel. Udebuluzor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
young boyz - Dejisco 1:0

35e minuut.
Omolade rent richting de bal. Lawal verovert de bal door een tackle van achteren. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi draait met de bal, schiet en ... Onwuzuruike probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Okoye kan de bal niet met de borst controleren. Okoye geeft de bal voor. Omolade heeft problemen om de bal te vangen. Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche haalt uit met een fantastische trap. Udebuluzor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young boyz 30%, Dejisco 70%.
young boyz - Dejisco 1:0

54e minuut.
Amokachi met een snelle inworp. Aliyu rent richting de bal. Aliyu met een sublieme pass. Ogbeche rent richting de bal. Ogbeche geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ihebulu is nu in balbezit. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amunike. Amunike krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Agali rent richting de bal. Amokachi onderschept slim de pass. Amokachi geeft de bal voor. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young boyz 47%, Dejisco 53%.
young boyz - Dejisco 1:0