Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dejisco Mozino F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


22e minuut.
Nwosa passt de bal zonder na te denken. Inworp. Agali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dejisco - Mozino F.C 1:0

29e minuut.
Nwanu rent richting de bal. Igwe onderschept slim de pass. Umar onderschept slim de pass. Nwanu rent richting de bal. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nwordu geeft de bal voor. Agali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed begaat een overtreding. Agali moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Agali kan niet meer verder spelen. Lawal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dejisco 60%, Mozino F.C 40%.
Dejisco - Mozino F.C 1:0

50e minuut.
Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunike is nu in balbezit. Amunike probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obiorah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiorah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ola met een snelle inworp. Kondaponi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Makinwa ... Strafschop! Kondaponi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kondaponi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Makinwa met een sublieme pass. Amunike rent richting de bal. Amunike passt de bal in één keer door. Umar rent richting de bal. Umar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nwosa geeft een lange en hoge pass. Obiorah is nu in balbezit. Makinwa onderschept slim de pass. Kondaponi onderschept slim de pass. Kondaponi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nwanu passt de bal in één keer door. Ajide probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umar rent richting de bal. Umar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dejisco - Mozino F.C 1:1

88e minuut.
Nwosa rent richting de bal. Lawal is nu in balbezit. Nwosa begaat een overtreding. Nwosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dejisco 36%, Mozino F.C 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dejisco - Mozino F.C 1:1