Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Def jam Diamond Castle FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Ekeh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ilodigwe de bal onder controle te krijgen. Ihebulu verovert de bal door een tackle van achteren. Ekeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Dosu trapt de bal weg van het doel. Michael kopt de bal weg. Gabriel rent richting de bal. Gabriel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ekhosuehi probeert naar een medespeler te passen. Ekeh met een sublieme pass. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Omokoh rent richting de bal. Gabriel is nu in balbezit. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Eguavoen is nu in balbezit. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel met een sublieme pass. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Offor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozuah met de inworp. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Def jam 59%, Diamond Castle FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Def jam - Diamond Castle FC 0:0

50e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu passt de bal met de wreef. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - Diamond Castle FC 1:0

60e minuut.
Ilodigwe met de inworp. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael passt de bal met de wreef. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sule is nu in balbezit. Sule met een sublieme pass. Ovie rent richting de bal. Aliyu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ilodigwe rent richting de bal. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ilodigwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ebiede met een snelle inworp. Chiedozie is nu in balbezit. Chiedozie geeft de bal voor. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Eguavoen is nu in balbezit. Ovie rent richting de bal. Eguavoen rent richting de bal. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - Diamond Castle FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Def jam 48%, Diamond Castle FC 52%.
Def jam - Diamond Castle FC 2:0