Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mozino F.C Diamond Castle FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe passt de bal zonder na te denken. Omokoh is nu in balbezit. Gabriel rent richting de bal. Gabriel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mozino F.C - Diamond Castle FC 0:1

24e minuut.
Doeltrap. Obianika trapt de bal weg. Klungelig pakt Johnson de bal. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mozino F.C 31%, Diamond Castle FC 69%.
Mozino F.C - Diamond Castle FC 0:1

57e minuut.
Ihebulu rent richting de bal. Nwanu is nu in balbezit. Ovie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Baba komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Oliseh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozuah met de inworp. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mozino F.C - Diamond Castle FC 0:2

84e minuut.
Elejiko geeft een lange en hoge pass. Ebiede heeft problemen om de bal te vangen. Umar onderschept slim de pass. Umar haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert de bal aan de voet te houden. Andre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mozino F.C 33%, Diamond Castle FC 67%.
Mozino F.C - Diamond Castle FC 0:2