Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNAMITES FC BAMBOOS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Agali kopt de bal weg. Olugbodi rent richting de bal. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Thompson de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Nwachukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ogbeche heeft problemen om de bal te vangen. Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh rent richting de bal. Anyamkegh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Achebe verovert de bal door een tackle van achteren. Achebe probeert naar een medespeler te passen. Anyamkegh rent richting de bal. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Anyanwu met een snelle inworp. Ekeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire probeert naar een medespeler te passen. Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo is nu in balbezit. Thompson is nu in balbezit. Thompson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNAMITES FC - BAMBOOS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNAMITES FC 44%, BAMBOOS 56%.
DYNAMITES FC - BAMBOOS 0:1

54e minuut.
Agali geeft een lange en hoge pass. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri onderschept slim de pass. Thompson onderschept slim de pass. Thompson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ekeh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salami met de inworp. Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Thompson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Thompson probeert naar een medespeler te passen. Emigo heeft problemen om de bal te vangen. Nwaneri rent richting de bal. Emigo onderschept slim de pass. Emigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Emedosi kopt de bal weg. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olugbodi is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson schiet op doel. Nwachukwu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNAMITES FC 47%, BAMBOOS 53%.
DYNAMITES FC - BAMBOOS 0:1