Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asai Starz United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Daar is Fregene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecha is nu in balbezit. Ogunbiyi rent richting de bal. Ogunbiyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Mecha controleert de bal met de borst. Ogunbiyi rent richting de bal. Ogunbiyi met een sublieme pass. Fregene bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ogunbiyi speelt de bal door. Fregene is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alegbe. Alegbe krijgt een gele kaart. Fregene is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ogunbiyi wilt de vrije trap nemen. Igwe controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Asai - Starz United 1:0

28e minuut.
Ajaero kan de bal niet met de borst controleren. Ajaero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baruwa de bal. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Osagie rent richting de bal. Osagie passt de bal zonder na te denken. Adeshina rent richting de bal. Adeshina haalt uit met een fantastische trap. Ajaero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asai - Starz United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asai 58%, Starz United 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asai - Starz United 1:1

47e minuut.
Okoronkwo geeft een hoge lob. Inworp. Babalade met de inworp. Klungelig pakt Ogunbiyi de bal. Ogunbiyi draait met de bal, schiet en ... Elejiko bokst de bal weg.

51e minuut.
Ajaero met een harde bal richting middenveld. Mecha rent richting de bal. Ogunbiyi begaat een overtreding. Ogunbiyi krijgt een gele kaart. Mecha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mecha met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoronkwo speelt de bal door. Fregene is nu in balbezit. Fregene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asai - Starz United 2:1

78e minuut.
Babalade probeert naar een medespeler te passen. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu passt de bal met de wreef. Fregene is nu in balbezit. Fregene draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Alegbe verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunbiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunbiyi probeert naar een medespeler te passen. Fregene is nu in balbezit. Fregene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asai 29%, Starz United 71%.
Asai - Starz United 2:1