Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAMBOOS Starz United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Emigo rent richting de bal. Met opzet legt Alegbe zijn tegenspeler op de grond. Emigo raakt geblesseerd tijdens het duel. Monye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rufai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emigo rent richting de bal. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAMBOOS - Starz United 1:0

4e minuut.
Adeshina draait met de bal, schiet en ... Daar is Ehiorobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie onderschept slim de pass. Osagie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Igwe speelt de bal door. Adeshina rent richting de bal. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chibueze de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Rufai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson is nu in balbezit. Thompson schiet op doel. Alegbe probeert de bal aan de voet te houden. Igwe verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salami neemt de hoekschop. Agali krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Agali is nu in balbezit. Agali geeft een hoge lob. Emigo is nu in balbezit. Emigo schiet op doel. Elejiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAMBOOS - Starz United 2:0

31e minuut.
Monye met een sublieme pass. Okoronkwo is nu in balbezit. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson geeft de bal voor. Emigo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAMBOOS 42%, Starz United 58%.
BAMBOOS - Starz United 2:0

53e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Emigo is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ... Igwe probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Achebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dosunmu speelt de bal door. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson rent richting de bal. Thompson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Salami met een snelle inworp. Mecha is nu in balbezit. Thompson begaat een overtreding. Mecha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mecha kan niet meer verder spelen. Mohammed komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAMBOOS 46%, Starz United 54%.
BAMBOOS - Starz United 2:0