Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ade fc Sunshine city
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ekong draait met de bal, schiet en ... Adinachukwu met een sublieme pass. Daar is Ajaero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ade fc - Sunshine city 0:1

6e minuut.
Njoku is nu in balbezit. Njoku geeft een hoge lob. Ogunsoto kan de bal niet met de borst controleren. Chukwu onderschept slim de pass. Chukwu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ajaero is nu in balbezit. Chukwu rent richting de bal. Ekong verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero onderschept slim de pass. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Egere rent richting de bal. Egere speelt de bal door. Anumnu is nu in balbezit. Doda is nu in balbezit. Doda haalt uit met een fantastische trap. Enyeama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha geeft een lange en hoge pass. Adinachukwu heeft problemen om de bal te vangen. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong haalt uit met een fantastische trap. Enyeama bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade fc 53%, Sunshine city 47%.
ade fc - Sunshine city 0:1

68e minuut.
Egere rent richting de bal. Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha speelt de bal door. Klungelig pakt Ekong de bal. Ekong schiet op doel. Enyeama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Akanji kan de bal niet met de borst controleren. Egere is nu in balbezit. Egere passt de bal met de wreef. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ade fc - Sunshine city 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade fc 46%, Sunshine city 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ade fc - Sunshine city 1:1