Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dj Osuka GEOTECHNOLOGY
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


1e minuut.
West bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo rent richting de bal. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Baita is nu in balbezit. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu passt de bal met de wreef. Ukohu rent richting de bal. Ukohu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
West passt de bal in één keer door. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baita de bal. Baita geeft de bal voor. Obianika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - GEOTECHNOLOGY 0:1

19e minuut.
Olawaniyi speelt de bal door. Ukohu rent richting de bal. Ukohu passt de bal met de wreef. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dj Osuka - GEOTECHNOLOGY 1:1

38e minuut.
Ige speelt de bal door. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu probeert naar een medespeler te passen. Ukohu rent richting de bal. Ukohu schiet op doel. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elejiko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elejiko trapt de bal weg. Adamu kopt de bal weg. Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Agbo rent richting de bal. Babalade onderschept slim de pass. Babalade geeft een hoge lob. Ukohu is nu in balbezit. Ukohu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Obianika met een sublieme pass. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu probeert naar een medespeler te passen. Ukohu rent richting de bal. Ukohu schiet op doel. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dj Osuka 59%, GEOTECHNOLOGY 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dj Osuka - GEOTECHNOLOGY 1:1

55e minuut.
West rent richting de bal. Baita verovert de bal door een tackle van achteren. Baita probeert naar een medespeler te passen. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo met een sublieme pass. Babalade is nu in balbezit. Ishiaku is nu in balbezit. Ishiaku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Ukohu schiet op doel. Daar is Elejiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shorunmu trapt de bal weg van het doel. Adamu kopt de bal weg. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - GEOTECHNOLOGY 2:1

66e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Gabriel onderschept slim de pass. Ukohu onderschept slim de pass. Chukwu rent richting de bal. Chukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - GEOTECHNOLOGY 3:1

78e minuut.
Gabriel met een sublieme pass. Ezeugo is nu in balbezit. Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ishiaku onderschept slim de pass. Ishiaku draait met de bal, schiet en ... Babalade kopt de bal weg. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Olawaniyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olawaniyi geeft een hoge lob. Elejiko kopt de bal weg. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Shorunmu met een harde bal richting middenveld. Okunowo is nu in balbezit. West onderschept slim de pass. West met een sublieme pass. Shorunmu geeft de bal voor. Obianika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dj Osuka 56%, GEOTECHNOLOGY 44%.
Dj Osuka - GEOTECHNOLOGY 3:1