Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEOTECHNOLOGY Dj Osuka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo onderschept slim de pass. Adamu is nu in balbezit. Agbo onderschept slim de pass. Agbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Adamu kopt de bal weg. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie geeft een hoge lob. Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Adamu onderschept slim de pass. Adamu passt de bal zonder na te denken. Ukohu rent richting de bal. Ukohu haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Adamu kopt de bal weg. Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal met de wreef. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GEOTECHNOLOGY - Dj Osuka 0:1

34e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Adamu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Babalade trapt de bal weg. Daar is Babalade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamu is nu in balbezit. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEOTECHNOLOGY 76%, Dj Osuka 24%.
GEOTECHNOLOGY - Dj Osuka 0:1

73e minuut.
Shorunmu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Adamu de bal. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEOTECHNOLOGY - Dj Osuka 0:2

76e minuut.
Adamu is nu in balbezit. Agbo rent richting de bal. Agbo passt de bal in één keer door. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEOTECHNOLOGY - Dj Osuka 1:2

79e minuut.
Shorunmu trapt de bal weg van het doel. Adamu kopt de bal weg. Olawaniyi met een sublieme pass. Ukohu is nu in balbezit. Ukohu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEOTECHNOLOGY 60%, Dj Osuka 40%.
GEOTECHNOLOGY - Dj Osuka 1:2