Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gviafc Sunshine city
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Udeze rent richting de bal. Madu is nu in balbezit. Madu met een sublieme pass. Ekong rent richting de bal. Ekong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - Sunshine city 0:1

11e minuut.
Ogunsoto met een sublieme pass. Doda rent richting de bal. Doda speelt de bal door. Ekong rent richting de bal. Ekong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Madu kopt de bal weg. Akanji rent richting de bal. Osagie onderschept slim de pass. Osagie schiet op doel. Semitoje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gviafc - Sunshine city 1:1

24e minuut.
Uche probeert naar een medespeler te passen. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong passt de bal in één keer door. Doda is nu in balbezit. Doda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Choji geeft een hoge lob. Akanji rent richting de bal. Udeze onderschept slim de pass. Osagie rent richting de bal. Osagie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - Sunshine city 2:1

37e minuut.
Doda onderschept slim de pass. Akanji is nu in balbezit. Akanji geeft een lange en hoge pass. Ekong rent richting de bal. Ekong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombraye bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie verovert de bal door een tackle van achteren. Osagie haalt uit met een fantastische trap. Semitoje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osagie rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gviafc 51%, Sunshine city 49%.
gviafc - Sunshine city 2:1

59e minuut.
Doda verovert de bal door een tackle van achteren. Makinwa verovert de bal door een tackle van achteren. Makinwa passt de bal zonder na te denken. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong haalt uit met een fantastische trap. Makinwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gviafc - Sunshine city 2:2

88e minuut.
Uche is nu in balbezit. Uche geeft een lange en hoge pass. Dombraye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udeze is nu in balbezit. Udeze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - Sunshine city 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gviafc 56%, Sunshine city 44%.
gviafc - Sunshine city 3:2