Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gviafc ade fc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Njoku passt de bal zonder na te denken. Egere rent richting de bal. Obiekwu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obiekwu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere geeft de bal voor. Egere rent richting de bal. Chukwu onderschept slim de pass. Chukwu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Igbinadolor rent richting de bal. Anosike is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Igbinadolor. Igbinadolor krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Obiekwu speelt de bal door. Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo passt de bal met de wreef. Chukwu rent richting de bal. Chukwu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Uche met een sublieme pass. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okoduwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gviafc 64%, ade fc 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gviafc - ade fc 0:0

54e minuut.
Egere verovert de bal door een tackle van achteren. Egere met een sublieme pass. Chukwu rent richting de bal. Chukwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - ade fc 0:1

68e minuut.
Obiekwu geeft een lange en hoge pass. Egere kopt de bal weg. Daar is Igbinadolor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gviafc 55%, ade fc 45%.
gviafc - ade fc 0:1