Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunshine city brown cf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Akanji is nu in balbezit. Utaka verovert de bal door een tackle van achteren. Utaka met een sublieme pass. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha geeft de bal voor. Ekong geeft een lange en hoge pass. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong draait met de bal, schiet en ... Doda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - brown cf 1:0

23e minuut.
Inworp. Ekhosuehi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utaka rent richting de bal. Utaka schiet op doel. Teberen kopt de bal weg. Semitoje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Madu probeert naar een medespeler te passen. Ekong met een sublieme pass. Daar is Akanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Utaka verovert de bal door een tackle van achteren. Utaka met een sublieme pass. Odiah is nu in balbezit. Utaka is nu in balbezit. Utaka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ogunsoto rent richting de bal. Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto is nu in balbezit. Semitoje probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ogunsoto de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sunshine city - brown cf 1:1

31e minuut.
Nnaji met een sublieme pass. Okocha rent richting de bal. Met opzet legt Okunowo zijn tegenspeler op de grond. Okunowo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Utaka verovert de bal door een tackle van achteren. Utaka passt de bal zonder na te denken. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. Semitoje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - brown cf 1:2

45e minuut.
Akanji geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okocha met de inworp. Utaka rent richting de bal. Utaka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunshine city 64%, brown cf 36%.
Sunshine city - brown cf 1:2

49e minuut.
Madu rent richting de bal. Okocha onderschept slim de pass. Okocha probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekhosuehi met de inworp. Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah onderschept slim de pass. Odiah geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - brown cf 1:3

77e minuut.
Ekong speelt de bal door. Okocha is nu in balbezit. Okocha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Doda de bal. Doda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunshine city 54%, brown cf 46%.
Sunshine city - brown cf 1:3