Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dj Osuka boyz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Omotayo onderschept slim de pass. Chukwu is nu in balbezit. Omotayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku passt de bal met de wreef. Okafor rent richting de bal. Okafor schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Okocha met een snelle inworp. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya geeft een lange en hoge pass. Okafor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ifejiagwa verovert de bal door een tackle van achteren. Ifejiagwa met een sublieme pass. Okafor is nu in balbezit. Okafor draait met de bal, schiet en ... Obianika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - boyz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dj Osuka 61%, boyz 39%.
Dj Osuka - boyz 0:1

63e minuut.
Chukwu speelt de bal door. Ukohu rent richting de bal. Okocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okocha krijgt een gele kaart. Ukohu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Adamu geeft de bal voor. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor probeert naar een medespeler te passen. Ukohu rent richting de bal. Ukohu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dj Osuka - boyz 1:1

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obianika trapt de bal weg van het doel. Babalade kopt de bal weg. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu speelt de bal door. Ige rent richting de bal. Enyinnaya onderschept slim de pass. Enyinnaya geeft een lange en hoge pass. Obianika bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dj Osuka 63%, boyz 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dj Osuka - boyz 1:1