Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gviafc GEOTECHNOLOGY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Uche is nu in balbezit. Uche passt de bal met de wreef. Udeze is nu in balbezit. Udeze draait met de bal, schiet en ... Elejiko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu geeft de bal voor. Egere heeft problemen om de bal te vangen. Ishiaku onderschept slim de pass. Ishiaku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ezeugo met een snelle inworp. Gabriel geeft een hoge lob. Choji kopt de bal weg. Ishiaku is nu in balbezit. Ishiaku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Udeze is nu in balbezit. Osagie rent richting de bal. Udeze bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie rent richting de bal. Osagie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Osagie is nu in balbezit. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie verovert de bal door een tackle van achteren. Osagie draait met de bal, schiet en ... Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - GEOTECHNOLOGY 1:0

34e minuut.
Igbinadolor geeft een lange en hoge pass. Elejiko is nu in balbezit. Udeze onderschept slim de pass. Udeze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - GEOTECHNOLOGY 2:0

45e minuut.
Ishiaku rent richting de bal. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku onderschept slim de pass. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap. Makinwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - GEOTECHNOLOGY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gviafc 37%, GEOTECHNOLOGY 63%.
gviafc - GEOTECHNOLOGY 2:1

53e minuut.
Osagie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Odiah komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Igbinadolor heeft problemen om de bal te vangen. Agbo rent richting de bal. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo is nu in balbezit. Agbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Udeze is nu in balbezit. Udeze schiet op doel. Oghene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Egere zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Choji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu rent richting de bal. Gabriel is nu in balbezit. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu geeft een lange en hoge pass. Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udeze rent richting de bal. Udeze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - GEOTECHNOLOGY 3:1

72e minuut.
Agbo met een sublieme pass. Ishiaku heeft problemen om de bal te vangen. Udeze rent richting de bal. Udeze haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - GEOTECHNOLOGY 4:1

78e minuut.
Agbo schiet op doel. Shorunmu geeft een hoge lob. Nwanu controleert de bal met de borst. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - GEOTECHNOLOGY 4:2

86e minuut.
Adiele speelt de bal door. Agbo is nu in balbezit. Agbo speelt de bal door. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gviafc 46%, GEOTECHNOLOGY 54%.
gviafc - GEOTECHNOLOGY 4:2