Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ade fc boyz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Chukwu is nu in balbezit. Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yekini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yekini kan niet meer verder spelen. Abacha komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Obiekwu speelt de bal door. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha probeert naar een medespeler te passen. Mecha rent richting de bal. Mecha geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ade fc - boyz 0:1

44e minuut.
Daar is Ifejiagwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Igweokolo met een snelle inworp. Anosike controleert de bal met de borst. Anosike geeft een lange en hoge pass. Owubokiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anosike zal de hoekschop nemen. Owubokiri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade fc 45%, boyz 55%.
ade fc - boyz 0:1

57e minuut.
Igweokolo onderschept slim de pass. Okocha is nu in balbezit. Igweokolo begaat een overtreding. Igweokolo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ogbodudu rent richting de bal. Ogbodudu geeft een hoge lob. Okafor kopt de bal weg. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Abacha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ifejiagwa de bal. Igweokolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igweokolo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Otiji passt de bal in één keer door. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu rent richting de bal. Okafor onderschept slim de pass. Okafor haalt uit met een fantastische trap. Enyeama bokst de bal weg. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ade fc - boyz 0:2

88e minuut.
Chukwu met een sublieme pass. Ajaero rent richting de bal. Okafor verovert de bal door een tackle van achteren. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade fc 54%, boyz 46%.
ade fc - boyz 0:2