Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunshine city kenblues
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ekong kopt de bal weg. Egere is nu in balbezit. Akanji onderschept slim de pass. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - kenblues 0:1

16e minuut.
Olasupo is nu in balbezit. Ogunsoto rent richting de bal. Olasupo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olasupo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Dombraye heeft problemen om de bal te vangen. Egere rent richting de bal. Dombraye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okoduwa wilt de vrije trap nemen. Semitoje bokst de bal weg. Semitoje met een sublieme pass. Udebuluzor controleert de bal met de borst. Doda rent richting de bal. Udebuluzor verovert de bal door een tackle van achteren. Udebuluzor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Ogunsoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogunsoto met een sublieme pass. Doda rent richting de bal. Doda haalt uit met een fantastische trap. Udebuluzor probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunshine city 60%, kenblues 40%.
Sunshine city - kenblues 0:1

57e minuut.
Egere raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akinsehinde komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ekong speelt de bal door. Doda is nu in balbezit. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda onderschept slim de pass. Doda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Okoduwa passt de bal in één keer door. Akinsehinde rent richting de bal. Ogunsoto rent richting de bal. Akinsehinde verovert de bal door een tackle van achteren. Akinsehinde haalt uit met een fantastische trap. Semitoje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - kenblues 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunshine city 48%, kenblues 52%.
Sunshine city - kenblues 0:2