Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brown cf GEOTECHNOLOGY
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Utaka rent richting de bal. Gabriel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utaka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brown cf - GEOTECHNOLOGY 1:0

19e minuut.
Odiah verovert de bal door een tackle van achteren. Odiah geeft een lange en hoge pass. Akpoborie rent richting de bal. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. Daar is Elejiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utaka neemt de penalty, wat een uithaal! Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brown cf - GEOTECHNOLOGY 2:0

41e minuut.
Ikedia geeft de bal voor. Nwoke is nu in balbezit. Nwoke geeft een hoge lob. Okocha rent richting de bal. Okocha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
brown cf - GEOTECHNOLOGY 3:0

43e minuut.
Oghene geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okocha met een snelle inworp. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka schiet op doel. Shorunmu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brown cf 34%, GEOTECHNOLOGY 66%.
brown cf - GEOTECHNOLOGY 3:0

59e minuut.
Okunowo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekhosuehi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utaka is nu in balbezit. Utaka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nnaji speelt de bal door. Shorunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorunmu geeft een lange en hoge pass. Ishiaku heeft problemen om de bal te vangen. Ishiaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brown cf 38%, GEOTECHNOLOGY 62%.
brown cf - GEOTECHNOLOGY 3:0