Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEOTECHNOLOGY brown cf
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Iroha rent richting de bal. Ikeagu verovert de bal door een tackle van achteren. Nnaji is nu in balbezit. Ikeagu onderschept slim de pass. Ikeagu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Agbo rent richting de bal. Agbo passt de bal in één keer door. Iroha is nu in balbezit. Ishiaku onderschept slim de pass. Ishiaku draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Okocha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Elejiko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adiele rent richting de bal. Utaka verovert de bal door een tackle van achteren. Utaka passt de bal in één keer door. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Okocha onderschept slim de pass. Okocha speelt de bal door. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEOTECHNOLOGY - brown cf 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEOTECHNOLOGY 54%, brown cf 46%.
GEOTECHNOLOGY - brown cf 0:1

51e minuut.
Gabriel passt de bal in één keer door. Inworp. Iroha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okocha rent richting de bal. Okocha geeft de bal voor. Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okocha zal de hoekschop nemen. Paal! Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akpoborie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEOTECHNOLOGY - brown cf 0:2

53e minuut.
Utaka geeft een lange en hoge pass. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utaka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel is nu in balbezit. Nnaji begaat een overtreding. Nnaji krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Adiele geeft een hoge lob. Shorunmu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabriel de bal. Utaka rent richting de bal. Utaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GEOTECHNOLOGY - brown cf 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEOTECHNOLOGY 68%, brown cf 32%.
GEOTECHNOLOGY - brown cf 0:3