Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenblues brown cf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Iroha onderschept slim de pass. Iroha speelt de bal door. Okocha speelt de bal door. Utaka rent richting de bal. Utaka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Egere rent richting de bal. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah verovert de bal door een tackle van achteren. Egere onderschept slim de pass. Egere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kenblues - brown cf 1:0

12e minuut.
Ogbodudu is nu in balbezit. Nwoke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogbodudu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ogbodudu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Egere is nu in balbezit. Egere haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa geeft een hoge lob. Iroha heeft problemen om de bal te vangen. Egere is nu in balbezit. Egere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Utaka is nu in balbezit. Utaka probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie rent richting de bal. Akpoborie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kenblues - brown cf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenblues 55%, brown cf 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenblues - brown cf 1:1

66e minuut.
Utaka passt de bal in één keer door. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah speelt de bal door. Akpoborie rent richting de bal. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Iroha geeft de bal voor. Akpoborie heeft problemen om de bal te vangen. Utaka is nu in balbezit. Utaka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenblues 39%, brown cf 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenblues - brown cf 1:1