Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEOTECHNOLOGY Sunshine city
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ekong rent richting de bal. Doda is nu in balbezit. Oghene begaat een overtreding. Oghene krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ekong geeft de bal voor. Inworp. Ikeagu met de inworp. Agbo rent richting de bal. Agbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Ishiaku rent richting de bal. Ekong onderschept slim de pass. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo draait met de bal, schiet en ... Semitoje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu geeft een hoge lob. Madu is nu in balbezit. Ishiaku is nu in balbezit. Ishiaku draait met de bal, schiet en ... Semitoje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ishiaku de bal. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku is nu in balbezit. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap. Semitoje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Adiele rent richting de bal. Ogunsoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda is nu in balbezit. Doda schiet op doel. Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEOTECHNOLOGY 51%, Sunshine city 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GEOTECHNOLOGY - Sunshine city 0:0

49e minuut.
Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele geeft een lange en hoge pass. Ishiaku rent richting de bal. Agbo is nu in balbezit. Agbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEOTECHNOLOGY - Sunshine city 1:0

80e minuut.
Inworp. Madu met een snelle inworp. Ogunsoto is nu in balbezit. Ogunsoto geeft de bal voor. Ekong maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Shorunmu kopt de bal weg. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku passt de bal met de wreef. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gabriel passt de bal in één keer door. Ekong rent richting de bal. Doda rent richting de bal. Ekong rent richting de bal. Ekong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEOTECHNOLOGY 50%, Sunshine city 50%.
GEOTECHNOLOGY - Sunshine city 1:0