Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gviafc kenblues
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Ajaero geeft de bal voor. Isah is nu in balbezit. Isah passt de bal zonder na te denken. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Udebuluzor onderschept slim de pass. Udebuluzor geeft een hoge lob. Choji bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere verovert de bal door een tackle van achteren. Egere schiet op doel. Makinwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Egere rent richting de bal. Egere draait met de bal, schiet en ... Makinwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Akpoborie onderschept slim de pass. Osagie is nu in balbezit. Akpoborie begaat een overtreding. Akpoborie krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Omoefe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olasupo rent richting de bal. Osagie rent richting de bal. Osagie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Igbinadolor kopt de bal weg. Udeze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie haalt uit met een fantastische trap. Ekwueme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gviafc 52%, kenblues 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gviafc - kenblues 0:0

47e minuut.
Akpoborie passt de bal zonder na te denken. Nwanu speelt de bal door. Udeze is nu in balbezit. Osagie is nu in balbezit. Osagie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - kenblues 1:0

50e minuut.
Choji geeft de bal voor. Nwanu rent richting de bal. Nwanu passt de bal in één keer door. Udeze is nu in balbezit. Udeze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Igbinadolor onderschept slim de pass. Osagie rent richting de bal. Akpoborie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akpoborie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Igbinadolor probeert de bal aan de voet te houden. Osagie rent richting de bal. Udeze bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Omoefe rent richting de bal. Omoefe geeft een hoge lob. Udeze heeft problemen om de bal te vangen. Osagie is nu in balbezit. Osagie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - kenblues 2:0

80e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Egere rent richting de bal. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gviafc - kenblues 2:1

81e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa passt de bal met de wreef. Egere is nu in balbezit. Egere draait met de bal, schiet en ... Makinwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gviafc - kenblues 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gviafc 43%, kenblues 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gviafc - kenblues 2:2