Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenblues gviafc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Inworp. Nwanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makinwa heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Choji is nu in balbezit. Choji geeft een hoge lob. Egere probeert de bal met de borst te controleren. Emigo is nu in balbezit. Emigo draait met de bal, schiet en ... Makinwa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Igbinadolor de bal. Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika speelt de bal door. Egere rent richting de bal. Egere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Osagie probeert naar een medespeler te passen. Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche geeft een hoge lob. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ogbodudu speelt de bal door. Egere heeft problemen om de bal te vangen. Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Omoefe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie passt de bal met de wreef. Udeze rent richting de bal. Udeze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kenblues - gviafc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenblues 36%, gviafc 64%.
kenblues - gviafc 0:1

50e minuut.
Okoduwa geeft een hoge lob. Ajaero speelt de bal door. Egere rent richting de bal. Egere schiet op doel. Choji heeft problemen om de bal te vangen. Makinwa bokst de bal weg.

59e minuut.
Okereke kopt de bal weg. Igbinadolor probeert de bal aan de voet te houden. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Makinwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie speelt de bal door. Udebuluzor is nu in balbezit. Udeze verovert de bal door een tackle van achteren. Udeze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nwanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omoefe de bal. Udeze rent richting de bal. Osagie is nu in balbezit. Osagie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Igbinadolor speelt de bal door. Isah rent richting de bal. Isah passt de bal zonder na te denken. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Igbinadolor rent richting de bal. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu geeft de bal voor. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Emigo is nu in balbezit. Emigo passt de bal met de wreef. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kenblues - gviafc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenblues 42%, gviafc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenblues - gviafc 1:1