Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ade fc GEOTECHNOLOGY
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere passt de bal zonder na te denken. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ajaero is nu in balbezit. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero schiet op doel. Chukwu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Adiele rent richting de bal. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero probeert naar een medespeler te passen. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade fc 24%, GEOTECHNOLOGY 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ade fc - GEOTECHNOLOGY 0:0

58e minuut.
Njoku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garba komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Egere passt de bal met de wreef. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo probeert naar een medespeler te passen. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Egere probeert de bal met de borst te controleren. Egere geeft een hoge lob. Elejiko kopt de bal weg. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Egere kopt de bal weg. Gabriel met een sublieme pass. Elejiko rent richting de bal. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Egere is nu in balbezit. Adiele is nu in balbezit. Adiele met een sublieme pass. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ade fc - GEOTECHNOLOGY 0:1

84e minuut.
Agbo geeft een hoge lob. Okunowo kopt de bal weg. Egere probeert de bal met de borst te controleren. Shorunmu onderschept slim de pass. Shorunmu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ezeugo geeft een hoge lob. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero passt de bal zonder na te denken. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ade fc - GEOTECHNOLOGY 1:1

90e minuut.
Daar is Chukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel rent richting de bal. Ajaero rent richting de bal. Ajaero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade fc 38%, GEOTECHNOLOGY 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ade fc - GEOTECHNOLOGY 1:1