Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dj Osuka Sunshine city
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ekong verovert de bal door een tackle van achteren. Kalu is nu in balbezit. Okunowo onderschept slim de pass. Ekong rent richting de bal. Ekong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - Sunshine city 0:1

7e minuut.
West is nu in balbezit. West met een sublieme pass. Ogunsoto is nu in balbezit. Ukohu is nu in balbezit. Ukohu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Okocha met de inworp. West onderschept slim de pass. Okunowo heeft problemen om de bal te vangen. Okunowo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ogunsoto rent richting de bal. Ogunsoto passt de bal zonder na te denken. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong draait met de bal, schiet en ... Obianika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - Sunshine city 0:2

39e minuut.
Akanji onderschept slim de pass. West rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akanji. Akanji krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. West rent richting de bal. Ekong onderschept slim de pass. Ekong haalt uit met een fantastische trap. Kalu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - Sunshine city 0:3

44e minuut.
Ogunsoto met een sublieme pass. Chukwu is nu in balbezit. Ogunsoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu onderschept slim de pass. Chukwu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dj Osuka 59%, Sunshine city 41%.
Dj Osuka - Sunshine city 0:3

66e minuut.
West onderschept slim de pass. Okunowo onderschept slim de pass. Okunowo passt de bal zonder na te denken. Ekong is nu in balbezit. Ekong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto onderschept slim de pass. Ogunsoto passt de bal zonder na te denken. Ukohu rent richting de bal. Ukohu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Otiji geeft de bal voor. Kalu verovert de bal door een tackle van achteren. Babalade is nu in balbezit. Ekong is nu in balbezit. Ekong schiet op doel. Obianika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - Sunshine city 0:4

83e minuut.
Adamu geeft een lange en hoge pass. Okocha kopt de bal weg. West bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji geeft de bal voor. Ekong is nu in balbezit. Ekong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dj Osuka - Sunshine city 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dj Osuka 60%, Sunshine city 40%.
Dj Osuka - Sunshine city 0:5