Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chijioke fc Galaxy utd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Adebola speelt de bal door. Atuegbu controleert de bal met de borst. Atuegbu met een sublieme pass. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ajaero rent richting de bal. Adebola verovert de bal door een tackle van achteren. Godwin verovert de bal door een tackle van achteren. Godwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chijioke fc - Galaxy utd 0:1

15e minuut.
Adebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin is nu in balbezit. Lawal is nu in balbezit. Godwin onderschept slim de pass. Godwin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Okereke met de inworp. Godwin rent richting de bal. Godwin passt de bal zonder na te denken. Ajaero rent richting de bal. Ajaero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yobo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chijioke fc - Galaxy utd 0:2

29e minuut.
Ayinde kopt de bal weg. Godwin rent richting de bal. Godwin passt de bal zonder na te denken. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chijioke fc 51%, Galaxy utd 49%.
chijioke fc - Galaxy utd 0:2

64e minuut.
Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu geeft een hoge lob. Yobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chijioke fc - Galaxy utd 0:3

80e minuut.
Godwin kopt de bal weg. Ezeugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeugo probeert naar een medespeler te passen. Okala is nu in balbezit. Okala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chijioke fc 56%, Galaxy utd 44%.
chijioke fc - Galaxy utd 0:3