Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:43
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: KMFK Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30878
vinkovci Sim Tim
4-4-2 sa krilom Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 34.9
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


4e minuut.
Rigó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pešić komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Slavković verovert de bal door een tackle van achteren. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky speelt de bal door. Lietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lietti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Piselli kopt de bal weg. Karaklajić rent richting de bal. Karaklajić probeert naar een medespeler te passen. Lietti rent richting de bal. Lietti geeft de bal voor. Latovlevici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Maksimović is nu in balbezit. Karaklajić verovert de bal door een tackle van achteren. Karaklajić met een sublieme pass. Lietti is nu in balbezit. Lietti schiet op doel. Latovlevici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Latovlevici speelt de bal door. Lucke kopt de bal weg. Maksimović probeert de bal met de borst te controleren. Lietti is nu in balbezit. Lietti haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Trandafir geeft de bal voor. Maksimović kopt de bal weg. Lucke speelt de bal door. Lietti rent richting de bal. Lietti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 1:0

16e minuut.
Slavković is nu in balbezit. Slavković met een sublieme pass. Lietti rent richting de bal. Lietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 2:0

22e minuut.
Pešić kopt de bal weg. Karaklajić geeft een hoge lob. Piselli rent richting de bal. Zavadszky verovert de bal door een tackle van achteren. Zavadszky haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici bokst de bal weg. Zavadszky heeft problemen om de bal te vangen. Zavadszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 3:0

35e minuut.
Zavadszky passt de bal met de wreef. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Lietti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 4:0

40e minuut.
Lietti speelt de bal door. Marković is nu in balbezit. Zavadszky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavadszky krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal in één keer door. Lietti heeft problemen om de bal te vangen. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lietti is nu in balbezit. Lietti haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinkovci 28%, Sim Tim 72%.
vinkovci - Sim Tim 5:0

51e minuut.
Inworp. Gardynik komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gardynik met een sublieme pass. Slavković is nu in balbezit. Slavković geeft de bal voor. Lietti maakt een snoekduik en kopt de bal. Latovlevici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Latovlevici trapt de bal weg van het doel. Karaklajić kopt de bal weg. Lietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lietti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Slavković geeft de bal voor. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Lietti rent richting de bal. Lietti schiet op doel. Latovlevici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Ognjanović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Karaklajić kopt de bal weg. Lietti rent richting de bal. Lietti probeert naar een medespeler te passen. Zavadszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 6:0

65e minuut.
Stec rent richting de bal. Stec probeert naar een medespeler te passen. Lietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lietti haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 7:0

68e minuut.
Piselli onderschept slim de pass. Slavković onderschept slim de pass. Slavković met een sublieme pass. Lietti is nu in balbezit. Lietti haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Aksoy komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lucke heeft problemen om de bal te vangen. Lucke probeert naar een medespeler te passen. Lietti rent richting de bal. Lietti schiet op doel. Latovlevici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 8:0

77e minuut.
Slavković passt de bal met de wreef. Daar is Aksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky draait met de bal, schiet en ... Latovlevici probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lucke met een sublieme pass. Karaklajić speelt de bal door. Lucke rent richting de bal. Lucke geeft de bal voor. Zavadszky krijgt zijn hoofd ertegen. Latovlevici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aksoy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 9:0

81e minuut.
Karaklajić onderschept slim de pass. Karaklajić passt de bal zonder na te denken. Lucke speelt de bal door. Lietti is nu in balbezit. Lietti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Lucke met een snelle inworp. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavković geeft de bal voor. Lietti is nu in balbezit. Lietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 10:0

87e minuut.
Klungelig pakt Zavadszky de bal. Piselli is nu in balbezit. Zavadszky onderschept slim de pass. Zavadszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinkovci - Sim Tim 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinkovci 12%, Sim Tim 88%.
vinkovci - Sim Tim 11:0