Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:47
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: Sim Tim Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Sim Tim FK OP
Normal Tactiek Nugg
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 48
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Estyaji probeert naar een medespeler te passen. Rota is nu in balbezit. Rota speelt de bal door. Preci bereikt de bal nog maar net als eerste. Preci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sim Tim - FK OP 0:1

10e minuut.
Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli passt de bal zonder na te denken. Preci heeft problemen om de bal te vangen. Preci haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sim Tim - FK OP 0:2

12e minuut.
Rota geeft een lange en hoge pass. Daar is Marković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirică rent richting de bal. Chirică draait met de bal, schiet en ... Latovlevici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stamenković met een snelle inworp. Półtorak geeft de bal voor. Haas rent richting de bal. Haas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ceauşescu rent richting de bal. Chirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirică passt de bal met de wreef. Rota rent richting de bal. Rota geeft de bal voor. Latovlevici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Nezirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rota is nu in balbezit. Rota passt de bal in één keer door. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli draait met de bal, schiet en ... Latovlevici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Estyaji probeert naar een medespeler te passen. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli probeert naar een medespeler te passen. Preci bereikt de bal nog maar net als eerste. Preci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chirică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estyaji geeft de bal voor. Klungelig pakt Preci de bal. Preci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rota zal de hoekschop nemen. Crisafulli probeert de bal met de borst te controleren. Crisafulli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Rota probeert naar een medespeler te passen. Chirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirică met een sublieme pass. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sim Tim 60%, FK OP 40%.
Sim Tim - FK OP 0:2

49e minuut.
Rota onderschept slim de pass. Rota speelt de bal door. Estyaji controleert de bal met de borst. Estyaji geeft een hoge lob. Crisafulli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Preci heeft problemen om de bal te vangen. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Preci rent richting de bal. Preci schiet op doel. Latovlevici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sim Tim - FK OP 0:3

55e minuut.
Rota bereikt de bal nog maar net als eerste. Rota passt de bal zonder na te denken. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli schiet op doel. Latovlevici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Preci springt en kopt de bal. Crisafulli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sim Tim - FK OP 0:4

56e minuut.
Estyaji met een sublieme pass. Klungelig pakt Preci de bal. Preci probeert naar een medespeler te passen. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli schiet op doel. Latovlevici bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Ćulibrk de bal. Chirică rent richting de bal. Chirică passt de bal in één keer door. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ognjanović komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Estyaji probeert naar een medespeler te passen. Chirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirică passt de bal zonder na te denken. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ceauşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşescu speelt de bal door. Estyaji speelt de bal door. Crisafulli is nu in balbezit. Crisafulli haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crisafulli rent richting de bal. Crisafulli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sim Tim - FK OP 0:5

70e minuut.
Aksoy komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estyaji rent richting de bal. Estyaji passt de bal in één keer door. Preci is nu in balbezit. Preci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chirică met een sublieme pass. Estyaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Estyaji passt de bal met de wreef. Crisafulli rent richting de bal. Crisafulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sim Tim - FK OP 0:6

86e minuut.
Rota kopt de bal weg. Ćulibrk is nu in balbezit. Crisafulli verovert de bal door een tackle van achteren. Preci bereikt de bal nog maar net als eerste. Preci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sim Tim 71%, FK OP 29%.
Sim Tim - FK OP 0:6