Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc mignon Majur
sel1 Tactiek 532rghnova
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Szolomayer rent richting de bal. Vargalui verovert de bal door een tackle van achteren. Vargalui met een sublieme pass. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Špegar kopt de bal weg. Burzawa heeft problemen om de bal te vangen. Burzawa speelt de bal door. Stojković is nu in balbezit. Stojković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojković verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garcia Júnior. Garcia Júnior krijgt een gele kaart. Stojković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Burzawa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marulanda met de inworp. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piszczyk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Stellacci passt de bal zonder na te denken. Garcia Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espuny. Espuny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 34%, Majur 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc mignon - Majur 0:0

60e minuut.
Pepper geeft een hoge lob. Czubak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawa draait met de bal, schiet en ... Mijović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Majur 1:0

64e minuut.
Catauro geeft de bal voor. Burzawa rent richting de bal. Burzawa passt de bal met de wreef. Daar is Stojković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pepper passt de bal met de wreef. Marulanda rent richting de bal. Marulanda probeert naar een medespeler te passen. Pembe rent richting de bal. Pembe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 42%, Majur 58%.
fc mignon - Majur 1:0