Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta LE Labudnjaca
druga liga Tactiek grlom u jagode
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.2 gemiddelde waardering 60
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Cunsolo speelt de bal door. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurišić. Jurišić krijgt een gele kaart. Matović raakt geblesseerd tijdens het duel. Deptuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matović geeft een hoge lob. Končar is nu in balbezit. Končar schiet op doel. Quennoz bokst de bal weg. Witek kopt de bal weg. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... Quennoz bokst de bal weg.

13e minuut.
Matović rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matović met de inworp. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Matić de bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Dąbiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dąbiewicz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rajamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Rajamaa geeft een lange en hoge pass. Witek kopt de bal weg. Končar is nu in balbezit. Končar haalt uit met een fantastische trap. Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rajamaa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grada zal de hoekschop nemen. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel. Siewkowski bokst de bal weg.

24e minuut.
Deptuch is nu in balbezit. Deptuch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Matović de bal. Matović geeft de bal voor. Končar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Labudnjaca 1:0

25e minuut.
Grada met een sublieme pass. Jurišić is nu in balbezit. Jurišić passt de bal met de wreef. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Butulan geeft de bal voor. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki begaat een overtreding. Kącki krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dziełakowski speelt de bal door. Ljubićić heeft problemen om de bal te vangen. Butulan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ljubićić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Witek verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matović met een snelle inworp. Deptuch probeert de bal met de borst te controleren. Matović geeft een lange en hoge pass. Quennoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cunsolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunsolo passt de bal zonder na te denken. Matović rent richting de bal. Matović geeft een hoge lob. Ristanović kopt de bal weg. Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dziełakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... Quennoz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta LE 38%, Labudnjaca 62%.
Sparta LE - Labudnjaca 1:0

47e minuut.
Matović geeft de bal voor. Ristanović probeert de bal met de borst te controleren. Končar is nu in balbezit. Končar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Deptuch speelt de bal door. Daar is Matović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matović geeft een hoge lob. Končar rent richting de bal. Končar draait met de bal, schiet en ... Quennoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Labudnjaca 2:0

56e minuut.
Ristanović speelt de bal door. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een hoge lob. Končar is nu in balbezit. Končar haalt uit met een fantastische trap. Quennoz bokst de bal weg.

60e minuut.
Deptuch rent richting de bal. Deptuch speelt de bal door. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... Quennoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Labudnjaca 3:0

63e minuut.
Deptuch passt de bal met de wreef. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović geeft de bal voor. Končar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Labudnjaca 4:0

76e minuut.
Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović verovert de bal door een tackle van achteren. Matović probeert naar een medespeler te passen. Končar probeert de bal met de borst te controleren. Končar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Butulan probeert naar een medespeler te passen. Končar is nu in balbezit. Ristanović rent richting de bal. Končar verovert de bal door een tackle van achteren. Končar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta LE 34%, Labudnjaca 66%.
Sparta LE - Labudnjaca 4:0