Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majur Fk Jedinstvo
532rghnova Tactiek 222
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.3 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten solid
weak Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Kożuch speelt de bal door. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella geeft een hoge lob. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kożuch onderschept slim de pass. Kożuch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Românaş met een snelle inworp. Segers geeft een hoge lob. Mijović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raec is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Românaş neemt de hoekschop. Tarmak kopt de bal weg. Adrian speelt de bal door. Raec bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czubak is nu in balbezit. Burszta verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Fk Jedinstvo 0:1

21e minuut.
Mogiełka is nu in balbezit. Stojković verovert de bal door een tackle van achteren. Adelantado bereikt de bal nog maar net als eerste. Espuny verovert de bal door een tackle van achteren. Espuny haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş bokst de bal weg.

26e minuut.
Tarmak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

26e minuut.
Szolomayer geeft een hoge lob. Burzawa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adelantado de bal. Stojković is nu in balbezit. Stojković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Piszczyk de bal. Espuny rent richting de bal. Stojković is nu in balbezit. Espuny is nu in balbezit. Espuny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Majur - Fk Jedinstvo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 45%, Fk Jedinstvo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Majur - Fk Jedinstvo 1:1

47e minuut.
Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk geeft een hoge lob. Adelantado is nu in balbezit. Stojković verovert de bal door een tackle van achteren. Stojković haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Adrian speelt de bal door. Segers is nu in balbezit. Raec bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta rent richting de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Mijović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stojković rent richting de bal. Stojković met een sublieme pass. Espuny is nu in balbezit. Espuny schiet op doel. Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Fk Jedinstvo 2:1

58e minuut.
Espuny verovert de bal door een tackle van achteren. Espuny geeft een hoge lob. Adrian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espuny rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Segers geeft een hoge lob. Raec is nu in balbezit. Raec schiet op doel. Mijović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Majur - Fk Jedinstvo 2:2

64e minuut.
Daar is Stojković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raec bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Czubak zijn tegenspeler op de grond. Czubak krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Burzawa rent richting de bal. Burzawa passt de bal zonder na te denken. Adelantado bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojković onderschept slim de pass. Stojković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Burszta passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pereira Alves de bal onder controle te krijgen. Raec is nu in balbezit. Raec draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Espuny kopt de bal weg. Adelantado rent richting de bal. Stojković verovert de bal door een tackle van achteren. Stojković schiet op doel. Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Românaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segers is nu in balbezit. Catauro begaat een overtreding. Catauro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 37%, Fk Jedinstvo 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Majur - Fk Jedinstvo 2:2