Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Jedinstvo Majur
222 Tactiek 532rghnova
61% Balbezit 39%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


19e minuut.
Špegar geeft de bal voor. Inworp. Românaş met de inworp. Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Segers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szolomayer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Espuny kopt de bal weg. Prvulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prvulović draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Jedinstvo - Majur 0:1

23e minuut.
Burszta passt de bal met de wreef. Tarmak rent richting de bal. Tarmak speelt de bal door. Prvulović is nu in balbezit. Prvulović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Prvulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prvulović passt de bal in één keer door. Espuny rent richting de bal. Espuny draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Jedinstvo 44%, Majur 56%.
Fk Jedinstvo - Majur 0:1

48e minuut.
Adrian onderschept slim de pass. Adrian met een sublieme pass. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta passt de bal met de wreef. Raec is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Adrian probeert naar een medespeler te passen. Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Segers passt de bal in één keer door. Daar is Românaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Jedinstvo - Majur 1:1

54e minuut.
Burzawa is nu in balbezit. Egelić verovert de bal door een tackle van achteren. Egelić geeft een hoge lob. Raec is nu in balbezit. Raec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Burszta is nu in balbezit. Burszta probeert naar een medespeler te passen. Egelić speelt de bal door. Pereira Alves is nu in balbezit. Pereira Alves geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tarmak onderschept slim de pass. Tarmak probeert naar een medespeler te passen. Espuny is nu in balbezit. Espuny schiet op doel. Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Jedinstvo - Majur 1:2

84e minuut.
Adelantado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prvulović verovert de bal door een tackle van achteren. Prvulović met een sublieme pass. Espuny rent richting de bal. Espuny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Jedinstvo 39%, Majur 61%.
Fk Jedinstvo - Majur 1:2